Oaza dobrih ukusa – Bagel Бејгл

0

Bagel Бејгл je jedinstveno mesto – za uživanje i opuštanje uz neverovatan ukus i miris svetski poznatog peciva koje se predstavlja u Beogradu, a koje je nastalo da bi podržalo borbu protiv trgovine ljudima.
Ovaj prostor, ljudi i koncept su deo jedne borbe koja traje više od dvanaest godina – borbe za pravedno društvo ravnopravnih, koje promoviše različitost i solidarnost. Radnju je osnovala NVO Atina – organizacija koja se 2003. godine zalaže za prava žrtava trgovine ljudima i drugih vidova iskorišćavanja, sa ciljem da unapredi održivost svojih programa.
Bejgl se proizvodi od odabranih sorti domaćeg brašna, u procesu koji liči na onaj kod kuće. Dodaci se biraju među najsvežijim i najkvalitetnijim namirnicama. U svom asortimanu imaju slane i slatke delikatese.

Bagel Бејгл radnja je oaza dobrog ukusa u kojoj se morate osećati dobro, zbog toga što ste sebi priuštili slasno zadovoljstvo, a ujedno doprineli tome da svet postane bolje mesto. Nalaze se u Knez Danilovoj 39, a vaši ljubimci su dobrodošli.

www.bagel.rs 
www.facebook.com/BagelBejgl 

NVO Atina je organizacija angažovana na programima sveobuhvatnog socijalnog uključivanja žrtava trgovine ljudima i drugih vidova ekploatacije kroz pristup zasnovan na poštovanju ljudskih prava, uz punu participaciju, saglasnost i saradnju korisnika i aktivno uključivanje državnih institucija kako bi sistem pomoći postao održivo rešenje za potpun oporavak i punu integraciju.

Izvor: Bagel i NVO Atina

Prethodni postRestart kućni servis na raspolaganju je za brojne usluge
Sledeći postAko želite da budete siti i plemeniti koristite usluge koje pruža Udruženje “Naša kuća”

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.