Oaza dobrih ukusa – Bagel Бејгл

Bagel Бејгл je jedinstveno mesto – za uživanje i opuštanje uz neverovatan ukus i miris svetski poznatog peciva koje se predstavlja u Beogradu, a koje je nastalo da bi podržalo borbu protiv trgovine ljudima.
Ovaj prostor, ljudi i koncept su deo jedne borbe koja traje više od dvanaest godina – borbe za pravedno društvo ravnopravnih, koje promoviše različitost i solidarnost. Radnju je osnovala NVO Atina – organizacija koja se 2003. godine zalaže za prava žrtava trgovine ljudima i drugih vidova iskorišćavanja, sa ciljem da unapredi održivost svojih programa.
Bejgl se proizvodi od odabranih sorti domaćeg brašna, u procesu koji liči na onaj kod kuće. Dodaci se biraju među najsvežijim i najkvalitetnijim namirnicama. U svom asortimanu imaju slane i slatke delikatese.

Bagel Бејгл radnja je oaza dobrog ukusa u kojoj se morate osećati dobro, zbog toga što ste sebi priuštili slasno zadovoljstvo, a ujedno doprineli tome da svet postane bolje mesto. Nalaze se u Knez Danilovoj 39, a vaši ljubimci su dobrodošli.

www.bagel.rs 
www.facebook.com/BagelBejgl 

NVO Atina je organizacija angažovana na programima sveobuhvatnog socijalnog uključivanja žrtava trgovine ljudima i drugih vidova ekploatacije kroz pristup zasnovan na poštovanju ljudskih prava, uz punu participaciju, saglasnost i saradnju korisnika i aktivno uključivanje državnih institucija kako bi sistem pomoći postao održivo rešenje za potpun oporavak i punu integraciju.

Izvor: Bagel i NVO Atina

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here