Primeri dobre prakse društveno odgovornog poslovanja u kreativnoj industriji biće predstavljeni u Novom Sadu 24. septembra

U utorak, 24. septembra, sa početkom od 18 časova u novosadskom Radio cafe-u (Miletićeva 45) biće održan događaj „Primeri dobre prakse društveno odgovornog poslovanja u kreativnoj industriji“.

Glavni cilj događaja jeste razvoj i promocija preduzetničkog duha, međusobno upoznavanje i povezivanje kao i podsticanje društveno odgovornog poslovanja.

Cilj događaja je stvaranje održive zajednice, kao i boljih uslova za sve one koji tek treba da naprave prvi preduzetnički korak, kao i širenje mreže preduzetnika.

“Ovim događajem omogućujemo međusobno upoznavanje i povezivanje, kako bi unapredili sisteme, osmislili nove pristupe i održiva rešenja  za stvaranje društvenih vrednosti”, napominju organizatori.

Gosti:
Jovana Perković, koosnivačica Preduzetnice

Goran Prijić, suvlasnik kompanija Vivify Ideas i VivifyScrum

Isidora Tasić, HR menadžer PopArt Studio, član programskog tima Novosadski Kulturni Automat +

Moderator:
Aleksandar Pokrajac, Novosadski Edukativni Centar

Ulaz na događaj je slobodan. Broj učesnika je ograničen, tako da je obavezna prijava na prijava@nec.rs .

Događaj se realizuje u sklopu projekta “Promocija primera dobre prakse kreativnih društveno odgovornih preduzetnika” koji realizuje Novosadski edukativni centar. Projekat je podržan od Gradske uprave za privredu Grada Novog Sada.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here