Star Wars: Secrets of the Empire je VR igra koja će imati miris i koju ćete moći da osetite dok je igrate

Spremite se za avanturu kakvu do sada niste doživeli.

Nova VR atrakcija (virtuelna realnost) vas poziva da zgrabite svoju VR pušku i otisnete se u avanturu u pravom svetu kao vojnik imperije it Star Wars filmova.

Igra Star Wars: Secrets of the Empire imaće posebne rekvizite, mirise, zvučne efekte i vreme. Ova nova tehnologija zove se “hiper realnost” i izgleda neverovatno.

Programeri iz kompanije VOID stvorili su ovo nesvakidašnje iskustvo uz pomoć popularnog Unreal endžina četvrte generacije, koji takođe pogoni igre i filmove kao što su Fortnite: Battle Royale, Finding Dory i Star Wars: Rogue One.

Radnja ove avanture odvija se na planeti Mustafar, koje se fanovi sećaju kao mesta na kom je Obi Van Kenobi pretvorio Anakina Skajvokera u Sita na roštilju.

Međutim, kako biste stigli tamo, morate da proputujete egzotične zemlje Orlanda, Anhajma ili Londona, jer ovo iskustvo za sada nije dostupno u drugim gradovima.

Jednom kada na sebe navučete su opremu za igru, možete da prelazite misije u ovim gradovima uz pomoć posebnog ranca u kom se nalazi kompjuter koji napaja posebne naočari za virtuelnu realnost.

Star Wars serijal je gotovo prirodan kandidat za ovu tehnologiju zbog svojih šarenolikih svetova i brojnim avanturama, a možemo da se nadamo da će ovo biti samo početak koji će spojiti igranje igara i njihovo proživljavanje.

Izvor: telegraf.rs

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here