Star Wars: Secrets of the Empire je VR igra koja će imati miris i koju ćete moći da osetite dok je igrate

0

Spremite se za avanturu kakvu do sada niste doživeli.

Nova VR atrakcija (virtuelna realnost) vas poziva da zgrabite svoju VR pušku i otisnete se u avanturu u pravom svetu kao vojnik imperije it Star Wars filmova.

Igra Star Wars: Secrets of the Empire imaće posebne rekvizite, mirise, zvučne efekte i vreme. Ova nova tehnologija zove se “hiper realnost” i izgleda neverovatno.

Programeri iz kompanije VOID stvorili su ovo nesvakidašnje iskustvo uz pomoć popularnog Unreal endžina četvrte generacije, koji takođe pogoni igre i filmove kao što su Fortnite: Battle Royale, Finding Dory i Star Wars: Rogue One.

Radnja ove avanture odvija se na planeti Mustafar, koje se fanovi sećaju kao mesta na kom je Obi Van Kenobi pretvorio Anakina Skajvokera u Sita na roštilju.

Međutim, kako biste stigli tamo, morate da proputujete egzotične zemlje Orlanda, Anhajma ili Londona, jer ovo iskustvo za sada nije dostupno u drugim gradovima.

Jednom kada na sebe navučete su opremu za igru, možete da prelazite misije u ovim gradovima uz pomoć posebnog ranca u kom se nalazi kompjuter koji napaja posebne naočari za virtuelnu realnost.

Star Wars serijal je gotovo prirodan kandidat za ovu tehnologiju zbog svojih šarenolikih svetova i brojnim avanturama, a možemo da se nadamo da će ovo biti samo početak koji će spojiti igranje igara i njihovo proživljavanje.

Izvor: telegraf.rs

Prethodni postChibiCon – događaj posvećen japanskoj pop kulturi početkom februara u Beogradu
Sledeći postNapravite selfi i nađite svog čuvenog dvojnika: Za ovom aplikacijom je poludeo ceo svet

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.