Omiljeno dečije takmičenje SurvajZveri u Kameničkom parku i Zvezdarskoj šumi

Nakon niza uspešno realizovanih poligonskih takmičenja za osnovce „SurvajZveri“ održanih širom Srbije, letnju sezonu zatvaraju nesvakidašnji dečiji sportski događaji 24. i 25. juna u Kameničkom parku i 2. jula u Beogradu na terenima kod restorana Pahuljica, u Zvezdarskoj šumi. Na čelu sa Mašom Kuprešanin, učesnicom popularnog šoua “Survivor”, a uz podršku svog tima mladih i energičnih ljudi, ljubitelja sporta i rada sa decom, Sportsko udruženje “SurvajZveri” ima za cilj povećanje broja dece zainteresovane za učešće u ovakvom vidu takmičenja, buđenje ljubavi prema fizičkoj aktivnosti, motivaciju dece da provode više vremena u prirodi, kao i razvijanje takmičarskog duha. Prijave su otvorene na aplikaciji https://app.survajzveri.com/ .

U subotu i nedelju, 24. i 25. juna, predškolce i osnovce očekuju specijalno izrađeni poligoni u Kameničkom parku na kojima će testirati svoju fizičku spremu i kognitivno-motoričke sposobnosti. Nedelju dana kasnije, 2. jula, zabava se nastavlja u Beogradu, na terenima kod restorana Pahuljica, u Zvezdarskoj šumi. Poligon se sastoji od tri trase sa po 12 prepreka na kojima mladi sportisti i oni koji to žele da postanu pokušavaju da ostvare što bolje rezultate u preciznosti, koordinaciji, brzini, rešavanju puzzle-a, penjanju, kao i drugim izazovima koji ovu vrstu takmičenja čine interesantnim deci različitih uzrasta. Pored takmičenja, decu očekuju i brojni dodatni sadržaji, kao što su “SurvajZveri” challenge pult (mini izazovi za decu i roditelje), Kreativni kutak by Octopus, Edukativni štand Decija Ekoloska Akademija, SIM štand sa izloženim proizvodima sa roditelje i mini radionicama za decu, Spasi me (Udruženje medicinskih studenata), NS sportić školica sporta, Helen Doron škola engleskog jezika, a drugog dana takmičenja u Kameničkom parku predstaviće se i Veslački klub Danubius,  u cilju promocije manje popularnih sportova i doprinosa upoznavanju njihovih posebnosti, sa željom uticanja na razvoj tih sportova kao i na povećanje interesovanja za njih kod dece i odraslih. U Beogradu mališane očekuju “SurvajZveri” challenge pult (mini izazovi za decu i roditelje), Kreativni kutak by Octopus, SIM štand sa izloženim proizvodima sa roditelje i mini radionicama za decu, Veslački klub Pobednik, Mačevalački klub Crvena Zvezda i Activity Centar školica sporta.

Voditelj “SurvajZvera” biće pobednik prošlogodišnjeg šoua “Survior”, Stefan Nevistić, a na terenu će se deci u oba grada pridružiti i specijalni gosti – prošlogodišnji i ovogodišnji učesnici navedenog šoua. Takmičare sa najboljim prolaznim vremenima očekuju nagrade sponzora takmičenja koje su pripremili Univerexport, Octopus, Asip prevent, Ommade, Amplituda i Kutija za klince, kao i diplome i medalje koje će predstaviti još jednu potvrdu njihovog uspeha, dok će svako dete koje učestvuje dobiti već prepoznatljivu “SurvajZveri” majicu, zdravu užinu od kompanije “OmMade”, Aqua Gala vodu, stikere, hemijsku i crvenu traku.

Atmosfera sa SurvajZvera u Novom Sadu: https://www.youtube.com/watch?v=j-gxKBMjDuw&ab_channel=SurvajzveriByMa%C5%A1aKupre%C5%A1anin

“Razvojem tehnologije i povećanjem sedentarnog načina života, odrasli, a sve više i deca, najveći deo vremena provode za računarima, a sve manje vremena se posvećuju fizičkoj aktivnosti što dovodi do smanjenja fizičke sposobnosti i povećane šanse za različite zdravstvene probleme, te “SurvajZveri” promovišu bavljenje fizičkom aktivnošću i isticanju njenog značaja za opšte zdravlje. Prisustvo roditelja na takmičenju pomaže deci da osete podršku i želju za ostvarenje većeg uspeha, a takođe može jačati porodičnu bliskost i pružiti priliku za druženje i zabavu” izjavila je organizatorka takmičenja, Maša Kuprešanin.

Sportsko takmičenje “SurvajZveri” podržano je od strane Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu, zlatni sponzor događaja je kompanija Zesium, zvanična voda takmičenja je Gala, a listu partnera čine Asip prevent, SIM, Octopus by Univerzal, Univerexport, OmMade, Amplituda i Kutija za klince.

Za dobru atmosferu tokom celog događaja biće zadužen DJ Ljubaman iz Požarevca, a tvorci najlepše atmosfere su deca i njihovi roditelji koji svojim osmesima daju potvrdu da je ovaj projekat uspešno ujedinio nekoliko generacija sa istim ciljem: sport, zdrav život, kao i druženje u prirodi.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here