Eros Ramacoti- žena kao inspiracija i podrška 

Eros Ramacoti je u februaru krenuo na svetsku “Vita Ce N’è”  turneju koja će, po svemu sudeći, biti po mnogo čemu posebna i verovatno najveća  u njegovoj karijeri. Ali malo ko zna da je za izgled turneje zaslužna žena. Njegova žena.

Koncertom u Montovi na Dan zaljubljenih, a zatim i zvanično 17. februara u Minhenu započela je turneja koji će fanovi Erosa Ramacotija dugo pamtiti. Već od prve najave albuma “Vita Ce N’è” i istoimene svetske turneje, bilo je jasno da je 55-godišnji muzičar rešio da zada ozbiljan domaći zadatak svim svetskim pop zvezdama. Snimio je odličan album, najavio ga onako kako dolikuje i organizovao ozbiljnu svetsku turneju na kojoj ga prate vrhunski muzičari iz Italije i Amerike. Kao da sve to nije bilo dovoljno, nove pesme koje na ovim koncertima promoviše dolaze u paketu sa svim njegovim velikim hitovima koje volimo i pamtimo. A sve to je pojačano fantastičnim vizuelnim momentom i prelepo osmišljenom binom koja celu priču koju Eros nosi sa sobom čini spektakularnom!

Tim koji realizuje “Vita Ce N’è”  turneju je očiledno dobitna kombinacija,  jer ona će, po svemu sudeći, biti posebna, i po trajanju ali i po spektaklu koji donosi. Ali malo ko zna da je za izgled turneje zaslužna žena. Njegova žena. Prelepa i energična Marika Pelegrineli nije samo osoba koja ga prati u stopu i brine se o njihovoj deci, njeno mišljenje i vizija imaju važan uticaj i na njegov posao. Eros voli da čuje šta ona ima da kaže o pesmama na kojima radi i „često ostane zbunjen njenim ozbiljnim i preciznim komentarima“. A njegova podrška i inspiracija sada je  svojom idejom doprinela i da njegova velika svetska turneja izgleda bolje nego ikad i ostavlja bez daha fanove širom Evrope.

Kako je izgledao sam početak turneje Erosa Ramacotija, možete pogledati OVDE.

Eros i Marika Pelegrineli  u vezi su od 2009. godine. Venčali su se pet godina kasnije i imaju dvoje dece.  Deceniju kasnije, 24 godine stariji italijanski muzičar svoju suprugu pazi kao kap vode na dlanu, ako je sudeći po tome kako o njoj priča i kako se prema njoj odnosi u javnosti.  Sam kaže da je veoma srećan sa njom ali dodaje i da „ljudi moraju da se bore ako žele da imaju trajne veze“. Kao čovek koji mnogo vremena provodi radeći na svojoj muzici ili na putovanjima, turnejama, gostovanjima, Eros razume da srećan i ispunjen brak može da bude ozbiljan izazov, ali ima rešenje: „Dve osobe treba da se međusobno vole i paze i kada imaju decu, i moraju uvek da razgovaraju na konstruktivan način. Najvažnije je da budeš uvek prisutan i da nikada ništa ne kriješ!“

Uvek ga je vodila ljubav i ljubav je ono što ga i dalje pokreće i čini onim što jeste – jednim od najuspešnijih pop izvođača na planeti. Eros Ramacoti će tu svoju magiju ove godine doneti i u Beograd.  Budite deo Vita Ce Ne spektakla koji će vas oduševiti, obezbedite svoje mesto u Štark Areni 24. septembra.

Ulaznice su u prodaji na svim prodajnim mestima Ticketvision i online na www.tickets.rs

Foto: Julian Hargreaves

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here