“Put oko sveta” – takmičenje sa svetskim prvacima basketa 3 na 3 ispred Promenade

0

Takmičenje “Put oko sveta“ biće održano 18. maja na terenima šoping centra Promenada od 11 do 13 časova.

Takmičenje je osmišljeno kao zajedničko zagrevanje najboljih basketaša sveta i njihovih sugrađana za basket spektakl u centru Novog Sada pod nazivom “NOVI SAD ULTRA CHALLENGER” u organizaciji FIBA-e i basket klubova “Novi Sad 3×3”  i “Liman 3×3“, koji će biti održan na Trgu Slobode od 24. do 25. maja. Ulaz za sve posetioce je slobodan.

Svi oni koji žele da se oprobaju u ovoj košarkaškoj igri, prijavili su se putem sajta https://promenadanovisad.rs/, a kako je interesovanje bilo veliko, prijave su zatvorene i pre predviđenog roka. Šest najboljih basketaša potiču upravo iz Novog Sada te će svaki od njih predvoditi po jednu ekipu.

Takmičari će biti u prilici da budu u ekipi sa Markom Savićem, Dušanom Bulutom, Stefanom Stojačićem, Markom Žderom, Dejanom Majstorovićem ili trenerom reprezentacije, Danilom Lukićem. Prijavljeni će biti raspoređeni u 6 ekipa, a u finalu će se naći najbolji iz 6 timova, dok će pobednici takmičenja, oni koji osvoje prva tri mesta, dobiti nagrade iz šoping centra Promenada od Extra Sports, Under Armour, Pro Fitness centra i Proteini.si.

Prethodni postOliver Mlakar na najvećem multimedijalnom kvizu u regionu u Novom Sadu
Sledeći post13. Mamin bazar ove subote na SPENSU

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.