Connect IT: Besplatan Frontend meetup u Novom Sadu koji organizuje kompanija Endava

0

Endava vas poziva na predstojeći Connect.IT meetup 18. aprila 2024. godine
u 18 časova u “Prostoru”, u Beogradskoj ulici 11, Novi Sad. Događaj je posvećen najnovijim trendovima i tehnologijama u Front-End razvoju. Učešće je besplatno uz registraciju, a inicijativa pruža neprocenjivu priliku za programere i zaljubljenike u tehnologiju da prošire svoje znanje.

“Efikasno upravljajući podacima između različitih URL-ova služeći se React Router-om, pre svega doprinosimo održivosti koda. Često nije pitanje da li može, već kako i na koji način je potrebno uraditi nešto.” rekao je Dejan Joksimović, konsultant za razvoj Frontend-a sa preko 12 godina iskustva. Trenutno radi u Endavi i igra ključnu ulogu kao jedan od lidera Endava Serbia Frontend zajednice. Njegova posvećenost tehnološkoj zajednici se proteže kroz ulogu intervjuera, mentora i predavača, čineći ga idealnim govornikom za ovaj događaj. Connect.IT dogadjaj će istražiti efikasno rukovanje podacima uz pomoć stateless protokola.

Odgovoriće na pitanja kako efikasno upravljati podacima između različitih URL-ova i sačuvati podatke za kasnije korišćenje, kao i kako izbeći pisanje suvišnog koda i koristiti stalne module sa složenim proračunima. Dejan Joksimović će podeliti svoje uvide i tehnike razvijene kroz godine iskustva, fokusirajući se na povećanje efikasnosti i primenu najboljih praksi za održivost. Ova sesija je osmišljena da inspiriše i podstakne učesnike da na sličan način pristupaju izazovima na svojim projektima.

Prostor, smešten u srcu Novog Sada, poznat je po organizovanju različitih tehničkih događaja i meetup-ova. Njegova prijatna atmosfera i moderni sadržaji čine ga savršenim mestom za Connect IT.

Iako je događaj besplatan, broj mesta je ograničen. Učesnicima se preporučuje da se registruju na vreme kako bi obezbedili svoje mesto. Registracija se može izvršiti putem Eventbrite stranice: https://www.eventbrite.com/e/connectit-meet-up-1-novi-sad-tickets-879504791507

O Endavi
Tehnologija je naš način. A ljudi su naša svrha.
Već više od dve decenije koristimo tehnologiju kako bismo ostvarili značajne promene.
Kombinujući inženjering svetskog kvaliteta, stručnost u industriji i pristup usmeren na ljude, konsultujemo se sa našim klijentima i partnerima, kako bismo kreirali tehnološka rešenja koja pokreću inovacije i transformišu poslovanje.
Radeći rame uz rame sa vodećim brendovima, izgrađujemo strategije, proizvode i rešenja
prilagođena jedinstvenim potrebama, bez obzira na industriju, region ili obim. Od ideje do proizvodnje, podržavamo naše klijente kroz svaki korak njihovog digitalnog transformacionog puta, stvarajući dinamične platforme i inteligentna digitalna iskustva širom različitih industrija.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.