13. Mamin bazar ove subote na SPENSU

0

Manifestacija 13. Mamin bazar koji organizuje udruženje „Mame Novosađanke“,održaće se u subotu 18. 05. 2018. godine, od 10 do 16 časova, na Spensu, u holu na spratu kod bivše Gradske kafane. Ulaz je besplatan.

Mamin bazar predstavlja mesto na kome članice udruženja prodaju svoju i dečiju polovnu odeću, obuću, igračke, bebi opremu, a na kojem posetioci mogu tu istu robu da kupe po vrlo povoljnim cenama. Na „Bazaru“ će se naći oko 100 mama izlagača kvalitetne polovne robe, koje su prethodno prijavile svoje učešće, a kao posetioci su dobrodošli svi koji žele da opreme porodicu za proleće i predstojeće leto. Uz to, biće i dvadesetak mama koje će predstaviti svoje biznise, pa će i njihovi proizvodi i usluge moći da se kupe na licu mesta.

Organizatori su pripremili i celodnevni muzičko-scenski program. Na bini će se smenjivati mali glumci, folkloraši i džez balerine, fitnes instruktori za decu i odrasle, dečiji hor. Svaka manifestacija ovog udruženja ima humantarni karakter, a ovaj put imaju dve akcije. Na štandu Udruženja stajaće kutija za skupljanje novčane pomoći za devojčicu Galinu Grnja, koja boluje od mikrocefalije, epilepsije i nekoliko drugih bolesti, a za terapije joj je neohodno dosta novca. Stoga pozivamo sve ljude koji su voljni da pomognu, da posete štand na „Maminom bazaru“, doniraju novac u humanitarnu kutiju i podrže malu Galinu u njenoj borbi.

Druga humanitarna akcija je prikupljanje igračaka, pidžama, donjeg veša i papuča za decu i žene, kao i odeće za decu od 3-4 godine, za korisnike Sigurne ženske kuće, a ove stvari moći će se donirati na posebnom štandu, obeleženom nazivom ove organizacije. U ekološkom kutku Maminog bazara Pokret gorana Novog Sada održaće ekološku radionicu za decu od 6 do 12 godina, koja će trajati sve vreme manifestacije.

Prethodni post“Put oko sveta” – takmičenje sa svetskim prvacima basketa 3 na 3 ispred Promenade
Sledeći postKristina Radenković i Marija Veljković na besplatnom seminaru Trudnoća je dar u Novom Sadu

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.