“Put oko sveta” – takmičenje sa svetskim prvacima basketa 3 na 3 ispred Promenade

0

Takmičenje “Put oko sveta“ biće održano 18. maja na terenima šoping centra Promenada od 11 do 13 časova.

Takmičenje je osmišljeno kao zajedničko zagrevanje najboljih basketaša sveta i njihovih sugrađana za basket spektakl u centru Novog Sada pod nazivom “NOVI SAD ULTRA CHALLENGER” u organizaciji FIBA-e i basket klubova “Novi Sad 3×3”  i “Liman 3×3“, koji će biti održan na Trgu Slobode od 24. do 25. maja. Ulaz za sve posetioce je slobodan.

Svi oni koji žele da se oprobaju u ovoj košarkaškoj igri, prijavili su se putem sajta https://promenadanovisad.rs/, a kako je interesovanje bilo veliko, prijave su zatvorene i pre predviđenog roka. Šest najboljih basketaša potiču upravo iz Novog Sada te će svaki od njih predvoditi po jednu ekipu.

Takmičari će biti u prilici da budu u ekipi sa Markom Savićem, Dušanom Bulutom, Stefanom Stojačićem, Markom Žderom, Dejanom Majstorovićem ili trenerom reprezentacije, Danilom Lukićem. Prijavljeni će biti raspoređeni u 6 ekipa, a u finalu će se naći najbolji iz 6 timova, dok će pobednici takmičenja, oni koji osvoje prva tri mesta, dobiti nagrade iz šoping centra Promenada od Extra Sports, Under Armour, Pro Fitness centra i Proteini.si.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.