Ukusi tradicije uz vrhunske rakije i delikatese na trećem Spirit Style Festivalu u Beogradu

0

Uzbudljive vesti dolaze direktno iz centra Beograda – najavljujemo Spirit Style Festival, događaj koji će proširiti vidike tradicije, kulture i gastronomije na jednom mestu.

Misija festivala

Spirit Style Festival je više od samo manifestacije – on je proslava nasleđa srpske tradicije i kulture kroz ekskluzivnu prezentaciju srpske rakije i tradicionalnih proizvoda naših partnera. Ova inicijativa ima za cilj ne samo da istakne važnost tradicije, već i da je približi širokoj publici, kako domaćoj tako i stranoj.

Gde se dešava?

Ove godine, Spirit Style Festival održaće se 11. maja na prestižnoj lokaciji – na pijaceti ispred Tržnog centra Rajićeva. Smestivši se u srcu Beograda, ovaj TC postaje epicentar tradicionalnih vrednosti, ugostivši festival koji će očarati posetioce svojom autentičnošću i šarmom.

Rakija kao ambasador

Spirit Style Festival je idealna prilika za promociju srpske rakije među stranim posetiocima, budući da kroz TC Rajićeva svake subote prođe čak 100.000 stranih turista. Naš cilj je brendirati premium rakiju kao savršen srpski suvenir, ojačavajući njenu poziciju na tržištu i istovremeno promovišući nasleđe i kvalitet.

Partneri festivala

Salaš 137 i delikatesi.rs su naši ponosni partneri ove godine, predstavljajući vrhunac kulinarske tradicije i ekskluzivnih ukusa. Salaš 137 će uveličati događaj autentičnom vojvođanskom hranom, savršeno uparenom sa našom premium rakijom, dok će delikatesi.rs izložiti internacionalne delikatese čiji se ukusi savršeno dopunjuju sa srpskom rakijom.

Salaš 137

Destilerije kao simbol kvaliteta

Ovogodišnji Spirit Style Festival posebno će naglasiti destilerije kao sinonim za kvalitet i tradiciju. Premium rakije, koje su sada zamena za internacionalna jaka alkoholna pića, postale su neizostavan deo svake prestižne manifestacije.

Pridružite se Spirit Style Festivalu

Pozivamo vas da se pridružite Spirit Style Festivalu i da zajedno istražimo bogatstvo srpske tradicije, kulture i gastronomije. Budite deo ove priče koja slavi autentičnost i kvalitet, dok istovremeno promoviše naše nasleđe širom sveta. Vidimo se ispred TC Rajićeva 11. maja!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.