Velika premijera stand up predstave Nebojše Grujića “Dođoš” u Kulturnom centru Novog Sada

Velika premijera stand up predstave Nebojše Grujića “Dođoš” održaće se u Kulturnom centru Novog Sada 14. decembra sa početkom u 20h.

Stand up šou je format koji autoru daje dosta prostora za improvizaciju uz već pripremljen tekst, jer svaki komičar mora da osluškuje publiku i da joj opipava puls kako bi adekvatno odreagovao. Nebojša Grujić već godinama to uspešno radi širom Srbije, ali i regiona. Nakon velikog broja zajedničkih nastupa sa svojim saradnicima, kolegama i koleginicama, osmislio je one man show pod nazivom “Dođoš”.

Logično je, on nije iz Novog Sada. Nebojša je iz Loznice, te naslovom nedvosmisleno daje do znanja publici šta ih očekuje, a to su priče o: vezi sa Sremicom, Loznici, Futogu, Novosađanima, detinjstvu i drugim zanimljivim temama koje su svima srodne i koje izazivaju lavine smeha.

Kada je došao u Novi Sad citirao je slavnog Cezara: “Dođoš, videh, pobedih”. Naučio je i šta je pravi novosadski gen, Picigen. Stand up show “Dođoš” karakterističan je po broju 90. To je broj minuta trajanja nastupa i broj kilograma koje ima Grujić.

Nebojša je inače jedan od osnivača stand up organizacije Komedija Novi Sad i smatra da publiku ne možeš isfolirati jer je stand up komedija nešto u čemu moraš biti svoj, iskren u emociji i u odnosu prema onima koji su ti ukazali poverenje. Tako će biti i 14. decembra u Kulturnom centru Novog Sada, a ulaznice po ceni od 1000 dinara mogu se nabaviti preko sistema Gigstix, kao i online.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here