Svadbena magija nudi sve za venčanja na jednom mestu

Magija posebnih trenutaka

0

Peta manifestacija Svadbena magija koju organizuje UG Zajednički život biće održana 3. i 4. februara 2018. od 10 do 20 časova na SPENS-u, a  Gradska kafana i Centralni hol biće mesto dešavanja. 

Da bi magija bila još lepša i jedinstvena, Svadbena magija sa pažljivo izabranim izlagačima pruža priliku mladim parovima ili onim koji još uvek sanjaju o svom idealnom venčanju, da na jednom mestu vide i izaberu ono što bi njihov dan učinilo posebnim.

Izlagači na manifestaciji biće saloni venčanica, zlatare, dekorateri prostora za slavlje, poslastičari, a pored odevnih i ukrasnih sadržaja, moći ćete da pronađete fotografa i snimatelja, rezervišete salu za proslavu venčanja ili ćete jednostavno biti u prilici da pronđete stručnjake da to urade za vas.

Kao i svaki put, i sada će biti održana i humanitarna akcija: prikupljaće se sredstava za nekog od učenika iz ŠOSO Milan Petrović sa domom učenika, od prodaje proizvoda koji se izrađuju u njihovim radnim centrima.

Ove godine organizatori su se pobrinuli za mnogobrojne modne revije, dečje horove, plesne nastupe, koncert Mladena Miška Jovičića kao i predstavljanje bendova za svadbe, a ulaz je, kao i svake godine besplatan.

Foto: promo

Prethodni postŠta smo sve naučili iz američkih filmova
Sledeći postBeč ima muzički plan grada

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.