Svadbena magija nudi sve za venčanja na jednom mestu

Magija posebnih trenutaka

0

Peta manifestacija Svadbena magija koju organizuje UG Zajednički život biće održana 3. i 4. februara 2018. od 10 do 20 časova na SPENS-u, a  Gradska kafana i Centralni hol biće mesto dešavanja. 

Da bi magija bila još lepša i jedinstvena, Svadbena magija sa pažljivo izabranim izlagačima pruža priliku mladim parovima ili onim koji još uvek sanjaju o svom idealnom venčanju, da na jednom mestu vide i izaberu ono što bi njihov dan učinilo posebnim.

Izlagači na manifestaciji biće saloni venčanica, zlatare, dekorateri prostora za slavlje, poslastičari, a pored odevnih i ukrasnih sadržaja, moći ćete da pronađete fotografa i snimatelja, rezervišete salu za proslavu venčanja ili ćete jednostavno biti u prilici da pronđete stručnjake da to urade za vas.

Kao i svaki put, i sada će biti održana i humanitarna akcija: prikupljaće se sredstava za nekog od učenika iz ŠOSO Milan Petrović sa domom učenika, od prodaje proizvoda koji se izrađuju u njihovim radnim centrima.

Ove godine organizatori su se pobrinuli za mnogobrojne modne revije, dečje horove, plesne nastupe, koncert Mladena Miška Jovičića kao i predstavljanje bendova za svadbe, a ulaz je, kao i svake godine besplatan.

Foto: promo

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.