Omiljeno dečije takmičenje SurvajZveri u Kameničkom parku i Zvezdarskoj šumi

0

Nakon niza uspešno realizovanih poligonskih takmičenja za osnovce „SurvajZveri“ održanih širom Srbije, letnju sezonu zatvaraju nesvakidašnji dečiji sportski događaji 24. i 25. juna u Kameničkom parku i 2. jula u Beogradu na terenima kod restorana Pahuljica, u Zvezdarskoj šumi. Na čelu sa Mašom Kuprešanin, učesnicom popularnog šoua “Survivor”, a uz podršku svog tima mladih i energičnih ljudi, ljubitelja sporta i rada sa decom, Sportsko udruženje “SurvajZveri” ima za cilj povećanje broja dece zainteresovane za učešće u ovakvom vidu takmičenja, buđenje ljubavi prema fizičkoj aktivnosti, motivaciju dece da provode više vremena u prirodi, kao i razvijanje takmičarskog duha. Prijave su otvorene na aplikaciji https://app.survajzveri.com/ .

U subotu i nedelju, 24. i 25. juna, predškolce i osnovce očekuju specijalno izrađeni poligoni u Kameničkom parku na kojima će testirati svoju fizičku spremu i kognitivno-motoričke sposobnosti. Nedelju dana kasnije, 2. jula, zabava se nastavlja u Beogradu, na terenima kod restorana Pahuljica, u Zvezdarskoj šumi. Poligon se sastoji od tri trase sa po 12 prepreka na kojima mladi sportisti i oni koji to žele da postanu pokušavaju da ostvare što bolje rezultate u preciznosti, koordinaciji, brzini, rešavanju puzzle-a, penjanju, kao i drugim izazovima koji ovu vrstu takmičenja čine interesantnim deci različitih uzrasta. Pored takmičenja, decu očekuju i brojni dodatni sadržaji, kao što su “SurvajZveri” challenge pult (mini izazovi za decu i roditelje), Kreativni kutak by Octopus, Edukativni štand Decija Ekoloska Akademija, SIM štand sa izloženim proizvodima sa roditelje i mini radionicama za decu, Spasi me (Udruženje medicinskih studenata), NS sportić školica sporta, Helen Doron škola engleskog jezika, a drugog dana takmičenja u Kameničkom parku predstaviće se i Veslački klub Danubius,  u cilju promocije manje popularnih sportova i doprinosa upoznavanju njihovih posebnosti, sa željom uticanja na razvoj tih sportova kao i na povećanje interesovanja za njih kod dece i odraslih. U Beogradu mališane očekuju “SurvajZveri” challenge pult (mini izazovi za decu i roditelje), Kreativni kutak by Octopus, SIM štand sa izloženim proizvodima sa roditelje i mini radionicama za decu, Veslački klub Pobednik, Mačevalački klub Crvena Zvezda i Activity Centar školica sporta.

Voditelj “SurvajZvera” biće pobednik prošlogodišnjeg šoua “Survior”, Stefan Nevistić, a na terenu će se deci u oba grada pridružiti i specijalni gosti – prošlogodišnji i ovogodišnji učesnici navedenog šoua. Takmičare sa najboljim prolaznim vremenima očekuju nagrade sponzora takmičenja koje su pripremili Univerexport, Octopus, Asip prevent, Ommade, Amplituda i Kutija za klince, kao i diplome i medalje koje će predstaviti još jednu potvrdu njihovog uspeha, dok će svako dete koje učestvuje dobiti već prepoznatljivu “SurvajZveri” majicu, zdravu užinu od kompanije “OmMade”, Aqua Gala vodu, stikere, hemijsku i crvenu traku.

Atmosfera sa SurvajZvera u Novom Sadu: https://www.youtube.com/watch?v=j-gxKBMjDuw&ab_channel=SurvajzveriByMa%C5%A1aKupre%C5%A1anin

“Razvojem tehnologije i povećanjem sedentarnog načina života, odrasli, a sve više i deca, najveći deo vremena provode za računarima, a sve manje vremena se posvećuju fizičkoj aktivnosti što dovodi do smanjenja fizičke sposobnosti i povećane šanse za različite zdravstvene probleme, te “SurvajZveri” promovišu bavljenje fizičkom aktivnošću i isticanju njenog značaja za opšte zdravlje. Prisustvo roditelja na takmičenju pomaže deci da osete podršku i želju za ostvarenje većeg uspeha, a takođe može jačati porodičnu bliskost i pružiti priliku za druženje i zabavu” izjavila je organizatorka takmičenja, Maša Kuprešanin.

Sportsko takmičenje “SurvajZveri” podržano je od strane Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu, zlatni sponzor događaja je kompanija Zesium, zvanična voda takmičenja je Gala, a listu partnera čine Asip prevent, SIM, Octopus by Univerzal, Univerexport, OmMade, Amplituda i Kutija za klince.

Za dobru atmosferu tokom celog događaja biće zadužen DJ Ljubaman iz Požarevca, a tvorci najlepše atmosfere su deca i njihovi roditelji koji svojim osmesima daju potvrdu da je ovaj projekat uspešno ujedinio nekoliko generacija sa istim ciljem: sport, zdrav život, kao i druženje u prirodi.

Prethodni postIda Prester & Lolobrigida na festivalu “Friends of the Danube”

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.