Serbia Fashion Week nagrađen za internacionalni uticaj u modi na Sarajevo Fashion Film Festivalu

0

Na drugom međunarodnom Sarajevo Fashion Film Festivalu, koji se organizuje u saradnji sa Hollywoodom, Londonom, Madridom, Berlinom i Istanbulom, Serbia Fashion Week nagrađen je za internacionalni uticaj u modi.

U svečanoj kongresnoj sali sarajevskog hotela Hills predsednica Serbia Fashion Weeka, Svetlana Horvat primila je ovu laskavu nagradu i izjavila:

“Jako sam srećna da sam bila u Sarajevu i da je povod mog odlaska bio tako značajan. Nagrada koju sam primila na Sarajevo Fashion Film Festivalu, “Award for international Fashion Influence” mi čini veliku čast. Partnerstvo i saradnja koji traju godinama unazad između naših manifestacija rezultirala je promocijom umetnika iz BiH i Srbije međusobno, ali isto tako i na internacionalnom planu. Zahvaljujem se od srca Ameli Radan na ovoj izuzetnoj nagradi uz želju da naše partnerstvo negujemo i razvijamo sve više u godinama koje su pred nama.”

Sarajevo Fashion Film Festival najznačajniji je modno-filmski događaj u Bosni i Hercegovini u čijem su programu bila prijavljena 934 filma iz celog sveta među kojima su bili 101 film iz SAD-a, 81 iz Italije, 60 iz Indije, 52 iz Rusije, 48 iz Španije, 47 iz Velike Britanije, 44 iz Irana, 34 iz Brazila, 33 iz Turske, 32 iz Nemačke i 30 iz Francuske.

SFFF je ponudio sveže i šarolike poglede na inovativan svet mode i filma i prikazuje raznolik izbor modnih, reklamnih i kratkih dokumentarnih filmova, kao i muzičkih spotova a o rečima organizatorke ovog festivala, Amele Radan, ova manifestacija predstavlja jedinstvenu priliku modnim entuzijastima za druženje, umrežavanje, razmenu iskustava i otvaranje mogućnosti kako u Bosni i Hercegovini, tako i širom sveta.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.