Carnex donirao još 1,2 tone proizvoda Banci hrane

0

Kompanija Carnex nastavlja redovne donacije svojih prozvoda Banci hrane i na taj način podržava rad ove neprofitne organizacije, čije su aktivnosti usmerene na smanjenje siromaštva, gladi i rasipanja hrane.

„Odgovorno poslovanje i pomoć zajednici jesu naše osnovne orijentacije i vrednosti. Solidarnost, briga prema drugima i okruženju motivišu nas da svojim primerom ukažemo na važnost rešavanja problema u društvu. Kao lideri u mesnoj industriji imamo moralnu obavezu da svojim primerom pozovemo i druge kompanije da se uključe u konkretne aktivnosti kao što je donacija Banci hrane, koja snabdeva 100 raznih organizacija i socijalnih ustanova širom Srbije, koje brinu o deci i mladima sa smetnjama u razvoju ili bez roditeljskog staranja, osobama sa invaliditetom, samohranim majkama/roditeljima, raseljenim licima, porodicama bez primanja, beskućnicima, starim licima, korisnicima narodnih kuhinja, korisnicima sigurnih kuća, nezaposlenima, Romima i mnogim drugima“, poručuju iz Carnexa.

Zajedno sa ovom donacijom, samo u poslednje dve godine, Carnex je donirao ukupno oko 19 tona svojih prozvoda, u vrednosti oko 100.000 evra, i time je obezbedio bar jedan obrok za oko 200.000 ljudi.

Izvor: BIZLife

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.