Više od 700 000 fanova traži rimejk Igre Prestola

Osmu sezonu planetarno popularne serije “Game of Thrones” mnogi smatraju lošom, a peticiju kojom se traži remake potpisalo je više od 700.000 nezadovoljnih fanova.

Poslednja sezona serije bazirane na knjigama Džordža RR Martina naišla je na oštre kritike korisnika interneta. Razočarani fanovi su toliko nezadovoljni pričom i sudbinom omiljenih likova da su odlučili pokrenuti peticiju na internet stranici “Change.org” kojom traže rimejk kompletne osme sezone koja je ujedno i poslednja.

Potpisnici peticije traže da rimejk urade “sposobni” scenaristi tvrdeći da su Dejvid Beniof i DV Vajs dokazali da su “nesposobni”. Sledeća Martinova knjiga “The Winds of Winter” je još uvek u procesu pisanja, a TV serija ima drugačiji završetak.

“Ova serija zaslužuje poslednju sezonu koja ima smisla”, poručuju potpisnici peticije koji smatraju da se u osmoj sezoni žurilo, da ona predstavlja nepoštovanje prema autoru, kao i da je osam godina razvoja likova “bačeno u vodu”. S obzirom na činjenicu da snimanje jedne epizode košta oko 15 miliona evra, teško je verovati da će HBO udovoljiti potpisnicima peticije. Serija je veoma popularna, a u nedelju je epizodu gledalo 18,4 miliona ljudi na svim platformama.

Izvor: staima.com

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here