Tri audicije ove subote u Dečijem kulturnom centru

U subotu, 20. januara u Dečijem kulturnom centru Novi Sad održaće se tri audicije.

DEČIJI GRADSKI HOR “ČAROBNE FRULICE”– organizuje audiciju za prijem novih članova. Na audiciju za Dečiji gradski hor se mogu prijaviti deca od 7-12 godina. Hor vodi Dušica Stojković, muzički pedagog. Audicija za hor će se održati od 16.00 do 18.00 časova.

POZORIŠNA RADIONICA “I MALI GLUMAC JE GLUMAC” omogućava razvoj samopouzdanja, scenskog govora i scenskog pokreta i razvijanje ljubavi prema scenskoj umetnost kroz zajedničko savladavanje različitih glumačkih zadataka. Deca od 8 do14 godina će dobiti priliku da se iskažu u originalnom pozorišnom okruženju jer je u planu javno izvođenje postignutog i završna predstava na kraju drugog polugodišta. Iz odabranog broja dece biće regrutovani oni koji će imati prilike da učestvuju u nekom od tv serijala i filmskih projekata koji su u toku, dečijim smotrama i manifestacijama.
Audicija za radionicu “I mali glumac je glumac”će se održati od 16.00 do 18.00 časova.

​OMLADINCI između 15 i 20 godina zainteresovani za pozorište ove subote imaće priliku, ako budu izabrani, da se uključe u pozorišni projekat pod nazivom ” Glumac je glumac” pozorišnu radionicu za srednjoškolce i omladinu. Audicija za radionicu “Glumac je glumac….. “će se održati od 17.00 do 19.00 časova. Pozorišne radionice vode Nenad Pećinar, glumac i prvak drame SNP-a i Severina Prostran Miletić pozorišni pedagog.

Info tel. DKCNS 063521123,063592559 e mail – deci.na.dar.ns@gmail.comDKCNS, IVE LOLE RIBARA 6, NOVI SAD (preko puta rukometnog terena u Dunavskom parku)

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here