Planetarni hit „Despacito“ dobio svoju verziju koja će vam se vrlo moguće dopasti

0

Skoro da je nemoguće naći osobu koja nije čula najveći hit ovog leta, pesmu koja će verovatno biti jedna od onih po kojoj će se ova godina pamtiti, „Despacito“. Portorikanski autor Luis Fonsi i sam je iznenađen popularnošću koju je pesma dostigla.

“I Daddy Yankee i ja smo veoma iznenađeni uspehom, obojica imamo duge karijere i imali smo mnogo, mnogo drugih pesama ali ovakvu vrstu popularnosti nikada nismo doživeli. A Džastin Biber mi je rekao da je na prvo slušanje zavoleo pesmu, ali da nikada nije ni pomislio da će biti ovoliko popularna”, izjavio je.

Pesma je zapravo nastala još pre dve godine ali je Fonsi nije uvrstio na album iako je mislio da je pesma posebna, što se i pokazalo.

“Despacito” je, inače, treća pesma na španskom jeziku koja je dospela na Hot 100 listu popularnosti u poslednjih 40 godina. Pre nje to je uspelo pesmama “La Bamba” i “Macarena”.

Ovih dana spot za svoju verziju pesme “Despacito” objavili su i popularni muzičari 2Cellos. Ukoliko vas ova pesma nervira, poslušajte njihovu verziju, možda vam se na kraju ipak dopadne.

Tekst: Andrea Magazin

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.