Pesma Evrovizije: Uspešna prva proba Srbije u Kijevu

0

Predstavnica Srbije, Tijana Bogićević, otvorila je današnje probe drugog polufinala „Pesme Evrovizije“. Srbija je prvi put imala priliku da oseti atmosferu na sceni i nagovesti kakav nas nastup očekuje sledećeg četvrtka u direktnom prenosu na RTS-u.

Svaka delegacija imala je na raspolaganju 20 minuta da proba svoju numeru i prvi put na velikoj evrovizijskoj bini prikaže scenski nastup, a Srbija je svoju probu završila uspešno.

Tijana je u ukrajinsku prestonicu stigla juče, a sudeći po snimku sa njene probe, sa njom će se na sceni naći i jedan plesač. Ona je danas nastupila u belom kombinezonu, ali to nije kostim u kojem će nastupati.

– Jedva čekam da sve počne jer je Evrovizija najbolje što može da ti se desi. Neću imati haljinu danas, ali ću je nositi na sledećoj probi. Možete da očekujete dobru predstavu – rekla je Tijana, te otkrila po čemu će se njen nastup razlikovati od prethodnih nastupa srpskih predstavnika.

Ove godine, Tijana Bogićević na sceni će nastupiti uz plesni pokret Borisa Vidakovića, dok se tri prateća vokala nalaze iza scene.

– Napravili smo dobru priču, na sceni ćemo biti samo plesač i ja. Prateći vokali su u bekstejdžu, što je neobično za Srbiju, obično su svi na bini. Tako da smo napravili nešto drugačije.

Dodaje da pesma govori o ženi koja je izgubljena u ljubavi, ali da zbog toga ne mora da potone i da može da se spase brodoloma, što će gledaoci u Evropi i širom sveta moći da vide u nastupu Srbije.

Tijana je otkrila i da će njen nastup sadržati i neku vrstu obrta na samom kraju, te samouvereno poručuje:

– Cilj na Evroviziji mi je da pobedim!

Srbiju nakon prve probe očekuje i prva pres-konferencija. Sledeće pojavljivanje u dvorani srpski tim će imati u petak, 5. maja, kada nas očekuje druga proba.

Izvor: rts.rs

Foto: tanjug.rs

Prethodni postZašto su pirati nosili povez preko jednog oka?
Sledeći postOvo je raj za avanturiste: Nacionalni park SUTJESKA – sva lepota prirode na jednom mestu i muzički festival OK Fest

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.