Moćni Lav voli decu i dramu, a ne voli ljude uskih shvatanja

Imati Lava među prijateljima je pravo bogatstvo.

Rođeni u periodu od 23. jula do 22. avgusta pripadaju horoskopskom znaku Lav. Ove osobe su samouverene, teško je odoleti njihovom šarmu, a bilo da je u pitanju vreme provedeno sa porodicom i prijateljima, ili ulaganje napora na radnom mestu, lav će dati svoj veliki doprinos.
Prijatelji i porodica
Jedan od najdarežljivijih Zodijaka. Lav je lojalan. Izaći će u susret i pomoći vam čak i kada se to ne uklapa u njegov raspored. Lav je snažna, samopouzdana ličnost, neumorna i ljubazna, voli da bude domaćin žurke ili nekog događaja. Lava ćete retko videti samog – interakcija je im je u prirodi. Bliski prijatelji su izabrani zbog svoje sposobnosti da se drže korak sa njihovom energijom, uz snažan osećaj dostojanstva i posvećenost individualnim vrednostima. Kada je u pitanju porodica, moćni Lav će učiniti sve što je potrebno da brani svoje najmilije. Lojalnost za Lava znači život.

Karijera i novac
Lavovi su ljudi od dela. “Ja ću” je ključna fraza za ovaj znak. Uvek će biti zauzeti, bez obzira na sve što se događa oko njih. Oni su ambiciozni, kreativni i optimisti. Nije dovoljno samo da uradite posao za Lava. To mora biti učinjeno na najbolji mogući način. Najbolja situacija za Lava je da bude šef. Idealni poslovi za lavove su svi koji ga mogu staviti na lidersku poziciju jer mu pružaju slobodu. Zanimanja kao što su menadžment, podučavanje i politika su takođe pogodna. “Novac je tu da se troši” što se tiče ovog znaka – i troše ih. Velikodušan u duhu, lav će dati svoj poslednji dinar da pomogne prijatelju.
Ljubav i seks
Ovaj vatreni znak je strastven i iskren sa njihovim osećanjima. Kada je u pitanju romansa, možete očekivati da je lav avanturista, zabavan i energergičan. Postoji definitivna linija podele između seksa i ljubavi prema Lavu. Srodne duše Lavovi sebi biraju prema spremnosti  da im omoguće da preuzmu vođstvo, da sijaju jako i da budu nezavisni. Lavovi i njihovi partneri moraju biti na istom intelektualnom nivou.
Zdravlje
Anatomska područja za lava su srce, strane i gornji deo leđa.

Vladajuća planeta

Vladajuća planeta Lavova je Sunce.
Boja
Zlatna.

Dragi kamen
Rubin.

Grafika: Peter Lomas/Pixabay.com

 

 

Srećni brojevi
Srećni brojevi lava su: 1, 4 i 6.

Kompatibilnost
Lavovi su kompatibilni sa Strelcima i Rakovima.

Suprotni znak
Suprotni znak Lava je Vodolija.

Savršen poklon

Najbolji poklon za Lava je stavka statusnog simbola ili nešto što se odnosi na porodicu, kao što je album za slike.

Šta lav voli?

Dramu, decu, vrhunski život, luksuzne predmete
Šta lav ne voli?
Mediokritete, ljude sa uskim shvatanjima

Kuća
Prirodan znak Pete kuće. Ova kuća se fokusira na sport, decu, kreativnost, zabavu, ljubav koju daju, ljubavne veze, spekulacije, romantiku.

Poznati lavovi

Halle Berri, Robert Redford, Lucille Ball, Jennifer Lopez, Daniel Radcliffe, Anna Pakuin, Arnold Schvarzenegger, Sean Penn, Robert De Niro.

Naslovna fotografija: Mira De Shazer/Pixabay.com

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here