Mark Ronson singlom “Late Night Feelings” ft. Lykke Li najavio istoimeni album

Dobitnik Oscara, Grammy i Golden Globe nagrade, kompozitor i producent, Mark Ronson, objavio je da će njegov peti studijski album izaći 21.juna.

“Late Night Feelings” ujedno je naslov albuma i njegovog novog singla, snimljenog u saradnji sa skandinavskom pevačicom, Lykke Li.

Na albumu “Late Night Feelings” naći će se i veliki hit sa kraja prošle godine, “Nothing Breaks Like A Heart” ft. Miley Cyrus, koji još uvek drži dobru poziciju na mnogobrojnim muzičkim listama. Osim Miley i Lykke, Mark Ronson je na budućem albumu ugostio još neka zvučna imena kao što su Alicia Keys, Camila Cabello i King Princess, a tu su još i YEBBA, Angel Olson, The Last Artful, Dodgr, Diana Gordon i Ilsey.

Poput dosadašnjih singlova i album je emotivno kompleksan i ličan, a sam Ronson ga opisuje kao “kolekciju tužnih hitova”. Novi album dolazi nakon vanredno uspešne godine za Marka Ronsona u kojoj je ostvario het-trik, osvojivši Oskara, Zlatni globus i Grammy nagradu, za saradnju  sa Lady Gagom na kompoziciji “Shallow” iz filma “Star is Born”.

“Late Night Feelings” biće dostupan na čak 5 formata-disku,vinilu i kaseti, dok će se limitirani tiraž sa samo osam novih pesama, kao i mini disk, prodavati isključivo putem Ronsonovog oficijalnog sajta.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here