Manekenka Tijana Krstić: Generalna proba pred venčanje

Manekenku Tijanu Krstić javnost prepoznaje kao lice iz brojnih domaćih TV reklama i kampanja. U svet modeling zakoračala je sa 13 godina i vremenom postala jedna od najangažovanijih domaćih manekenki u svetu, iza koje su sada brojne revije najprestižnijih svetskih dizajnera i modnih brendova. Poslednjih godina sve više je posvećena dizajnerskoj karijeri, a neke od svojih najlepših kreacija Tijana će predstaviti na predstojećem “Belgrade Wedding Showu” koji se 7. i 8. decembra održava u elitnom hotelu Hilton.

Modeling je moja prva ljubav, usko povezana i sa današnjom profesijom, koja mi svakako više prija. Na predstojećem „Belgrade Wedding Showu“, predstaviću nove modele venčanica, ali će tu biti i nekoliko klasičnih kreacija iz moje prethodne kolekcije, tako da će svaka buduća mlada moći da pronađe nešto u čemu može sebe da vidi kad izgovara to svoje sudbonosno “da”. Kombinujem trendove i klasične krojeve sa svojom estetikom i na taj način stvaram modele modernog dizajna koji dobro stoje, lepo izgledaju i ističu vrline.

S obzirom na to da Tijana već dugo uživa u vezi sa Tinom Sentićem, sa kojim uskoro planira da ozvaniči ljubav, ona kaže: “Na “Belgrade Wedding Showu” ću na neki način biti deo priprema za venčanje mojih klijenata, pa ako se to računa onda će to ujedno biti i generalna proba mog venčanja. Još nismo odlučili gde ćemo izgovoriti “da”, ali će to sigurno biti manje, intimnije venčanje na nekom lepom mestu. Znam da će na predstojećem “Belgrade Wedding Showu” biti mnogo izlagača, salona venčanica, zlatara, poslastičarnica, prostora za venčanja, aranžera, dekoratera, cvećara i agencija za planiranje venčanja, tako da ću videti šta su svi oni pripremili novo za narednu sezonu i sigurna da ću izabrati nešto za sebe i svoje venčanje.”  

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here