Mamin bazar ove subote na Spensu

0

Sedmi po redu “Mamin bazar”, koji organizuje Udruženje Mame Novosađanke održaće se u subotu, 2. septembra 2017. godine, od 17 do 20 časova, na spratu Spensa (SPC Vojvodina). Ulaz je besplatan, a manifestaciju je podržala kompanija Univerzal.

“Mamin bazar” predstavlja jedinstveni događaj u Srbiji i regionu koji omogućava mamama izlagačima da prodaju, poklone i zamene svoju i dečiju polovnu odeću , igračke, bebi opremu, knjige i udžbenike a posetiocima da tu istu robu kupe po veoma povoljnim cenama. Prodavci polovnih, ali očuvanih stvari biće majke iz naše fejsbuk grupe, koje su unapred prijavile učešće, a kao kupci su dobrodošli svi koji žele da za malo novca kompletno opreme porodicuodećom i obućom.

Događaj se organizuje kako bi se roditeljima finansijski olakšali predstojeći početak školske i vrtićke godine, s obzirom na to da svi znamo koliko troškova iziskuje opremanje dece za školu I vrtić.

Do sada je organizovano 6 Maminih bazara, prvi (u maju 2015. godine), imao je 30 izlagača, a poslednji, u decembru 2016. oko 150 izlagača. Okviran broj posetilaca, na poslednjem Bazaru na SPENS-u bio je preko 2500 građana.

Predstojeći Bazar obogaćen je dodatnom ponudom sa kojom će se predstaviti škole engleskog jezika, školice sporta i čuvaonice. Posetioci će moći da uživaju i u raznovrsnom zabavnom programu. Biće tu animatori koji će se potruditi da naprave pravu žurku za mališane, nastupi plesnih klubova, radionice za decu, a roditelji će moći da se informišu koji je jedini pravilan i bezbedan način za postavljanje dečijih auto sedišta.

Na štandu udruženja, posetioci će moći dobiju sve informacije o sadašnjim i budućim projektima, dobiju brošure i što je najaktuelnije, da se informišu o MAMA BONUS karticama sa popustima za mame, za raznorazne proizvode i usluge koje su nedavno puštene u opticaj.

“Mamini bazari” poznati su i po svom humanitarnom karakteru, a tu tradiciju nastavljaju i ovog puta. Nađa ima tri i po godine a protiv teške bolesti, leukemije, koja joj je otkrivena pre mesec dana bori se poput pravog heroja! VAŽNO JE I HITNO da joj pomognemo da za desetak dana ode na lečenje u Nemačku, jer ako to sada ne uradimo – ona će svoju sledeću šansu čekati još mesec dana. Pre svega, potrebno je skupiti određenu sumu novca u svega par dana kako bi Nađa uopšte otišla na kliniku. Zatim, potrebno je platiti troškove boravka, osiguranje i avio karte koji mesečno zahtevaju veću sumu novca, dok će troškove lečenja na klinici pokriti osiguranje. Za Nađinu porodicu je to veliki novac i zato smo joj od ovog trenutka i svi mi porodica koja će omogućiti njenom čuperku da ponovo poraste! Na Bazaru će stajati kutija u koju će moći da se donira novac za ovu hrabru devojčicu, pa pozivamo sve građane da učestvuju u ovoj akciji i pomognu Nađi da ipak ima srećno detinjstvo.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.