Mamin bazar ove subote na Spensu

Sedmi po redu “Mamin bazar”, koji organizuje Udruženje Mame Novosađanke održaće se u subotu, 2. septembra 2017. godine, od 17 do 20 časova, na spratu Spensa (SPC Vojvodina). Ulaz je besplatan, a manifestaciju je podržala kompanija Univerzal.

“Mamin bazar” predstavlja jedinstveni događaj u Srbiji i regionu koji omogućava mamama izlagačima da prodaju, poklone i zamene svoju i dečiju polovnu odeću , igračke, bebi opremu, knjige i udžbenike a posetiocima da tu istu robu kupe po veoma povoljnim cenama. Prodavci polovnih, ali očuvanih stvari biće majke iz naše fejsbuk grupe, koje su unapred prijavile učešće, a kao kupci su dobrodošli svi koji žele da za malo novca kompletno opreme porodicuodećom i obućom.

Događaj se organizuje kako bi se roditeljima finansijski olakšali predstojeći početak školske i vrtićke godine, s obzirom na to da svi znamo koliko troškova iziskuje opremanje dece za školu I vrtić.

Do sada je organizovano 6 Maminih bazara, prvi (u maju 2015. godine), imao je 30 izlagača, a poslednji, u decembru 2016. oko 150 izlagača. Okviran broj posetilaca, na poslednjem Bazaru na SPENS-u bio je preko 2500 građana.

Predstojeći Bazar obogaćen je dodatnom ponudom sa kojom će se predstaviti škole engleskog jezika, školice sporta i čuvaonice. Posetioci će moći da uživaju i u raznovrsnom zabavnom programu. Biće tu animatori koji će se potruditi da naprave pravu žurku za mališane, nastupi plesnih klubova, radionice za decu, a roditelji će moći da se informišu koji je jedini pravilan i bezbedan način za postavljanje dečijih auto sedišta.

Na štandu udruženja, posetioci će moći dobiju sve informacije o sadašnjim i budućim projektima, dobiju brošure i što je najaktuelnije, da se informišu o MAMA BONUS karticama sa popustima za mame, za raznorazne proizvode i usluge koje su nedavno puštene u opticaj.

“Mamini bazari” poznati su i po svom humanitarnom karakteru, a tu tradiciju nastavljaju i ovog puta. Nađa ima tri i po godine a protiv teške bolesti, leukemije, koja joj je otkrivena pre mesec dana bori se poput pravog heroja! VAŽNO JE I HITNO da joj pomognemo da za desetak dana ode na lečenje u Nemačku, jer ako to sada ne uradimo – ona će svoju sledeću šansu čekati još mesec dana. Pre svega, potrebno je skupiti određenu sumu novca u svega par dana kako bi Nađa uopšte otišla na kliniku. Zatim, potrebno je platiti troškove boravka, osiguranje i avio karte koji mesečno zahtevaju veću sumu novca, dok će troškove lečenja na klinici pokriti osiguranje. Za Nađinu porodicu je to veliki novac i zato smo joj od ovog trenutka i svi mi porodica koja će omogućiti njenom čuperku da ponovo poraste! Na Bazaru će stajati kutija u koju će moći da se donira novac za ovu hrabru devojčicu, pa pozivamo sve građane da učestvuju u ovoj akciji i pomognu Nađi da ipak ima srećno detinjstvo.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here