Inovativni modeli zapošljavanja mladih – obuke za mlade u Novom Sadu

Ako trenutno radite na razvoju vašeg proizvoda ili tek treba da razvijate i valorizujete vašu ideju, kroz program profesionalnog razvoja pronađite ono što vam je potrebno: preduzetnička znanja, razmenu iskustva i ideja i mogućnost proširenje vaše (poslovne) mreže. Sve ovo vam nudi Novosadski edukativni centar u okviru projekta “Inovativni modeli zapošljavanja mladih”.

Osnovni cilj projekta jeste promocija primera dobre prakse mladih uspešnih preduzetnika, realizacija programa neformalnog obrazovanja, kao i sprovođenje inovativnih obuka i pristupa u zapošljivosti mladih.

Ako želite da pokrenete posao koji volite i želite da radite?

Ako ste se zaljubili u vašu novu poslovnu ideju i želite da procenite hoće li biti uspešna, ovo je obuka za vas.

Teme radionica:

Prepoznaj i ostvari svoje potencijale

Otključaj svoje preduzetničke potencijale

Predstavi svoj posao iz snova

Razvoj ideja i poslovnih šansi

Finansijska pismenost

Izrada poslovnog modela CANVAS – Persona CANVAS i Customer Journey Map

Kroz ovaj mesečni program između ostalog, saznaćete šta vas ometa da oslobodite svoju originalnost, ideje i preduzetničke potencijale i šta treba da uradite, kako bi uspeli u tome? Upoznaćemo se sa izazovima koji nas očekuju na tom putu i načinima kako da ih prevaziđemo.

Spoznaćete i savladati praktično preduzetništvo, steći nova znanja i veštine, kao i različite metode i tehnike koje vam mogu pomoći u vašem budućem poslovanju i profesionalnom razvoju.

Šta dobijate od programa?

Nakon mesečnog učestvovanja u programu profesionanog razvoja prvo stičete praktično znanje, iskustveno učenje kao i dosta korisnih informacija. Takođe, dobijate i sertifikat o završenom programu “Škole preduzetništva”.

Šta dobijaju početnici?

Za njih je ova obuka edukativno-mentorski program koji će im pružiti podršku za početnu fazu poslovanja.

Šta dobivaju postojeći preduzetnici?

Oni u ovom programu mogu upoznati brojne inovativne modele i njihove primene u praksi, kao i informacije za pokretanje, uspešno vođenje i rast organizacije.

Gde se program realizuje?

Studio 34 u Ulici Petra Drapšina 34 u Novom Sadu

Koliko traje program: 6 nedelja, svakog ponedeljka od 18 do 21h.

PRIJAVA putem mejla prijava@nec.rs sa imenom, prezimenom kao i godinom rođenja.

Prijaviti se mogu svi zainteresirani mladi (do 30 godina), ali kako je broj učesnika ograničen (na 12), prednost kod prijave će imati učesnici koji imaju konkretnu ideju za svoj poslovni poduhvat. Mogu da se prijave i timovi od 2 člana.

Program se realizuje u okviru projekta „Inovativni modeli zapošljavanja mladih“ koju realizuje Novosadski Edukativni Centar a finansira Grad Novi Sad Gradska uprava za sport i omladinu, sa ciljem realizacije programa omladinskog preduzetništva i poboljšanja uslova za zapošljavanje mladih.

 

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here