Besplatna radionica slobodne improvizacije “Zvuk bez zida”

0

U okviru projekta “Zvuk bez zida” u nedelju 3. novembra, u prostoru Kafe-galerije “Izba” u Novom Sadu, biće organizovana besplatna radionica slobodne improvizacije.

Tokom jednodnevnog programa, učesnici i učesnice imaće mogućnost da se kroz koncert i predavanje, upoznaju sa slobodnom improvizacijom, da na radionici samostalno kreiraju zvučni materijal, razviju svoj meta-repertoar i na kraju ga predstave publici na zajedničkom koncertu.

Radionicu će voditi Milan Milojković, Nemanja Sovtić i Dunja Crnjanski.

Program je namenjen mladima od 16 do 30 godina. Poželjno je, ali nije neophodno, da učesnici i učesnice sviraju neki instrument i/ili se koriste glasom.

Zbog ograničenog broja mesta i pripreme programa, neophodno je da se zainteresovani prijave putem online formulara http://skr.rs/hRB

Rok za prijavu je 31. oktobar.

Radionicu organizuje udruženje “HMM…” uz podršku Gradske uprave za kulturu i Kafe galerije “Izba”.

Milan Milojković (1986) je muzikolog i elektrotehničar računara, bavi se izradom sistema za stvaralački kontrolisanu proizvodnju zvuka.

Nemanja Sovtić (1984) je muzikolog, trombonista, kompozitor,sistent je na Katedri za muzikologiju i etnomuzikologiju Akademije umetnosti Univerziteta u Novom Sadu.

Dunja Crnjanski (1991) je pijanistkinja, članica ansambla “Restrikcije”, umetničkog kolektiva Petar Drapšin i organizacije “Per.Art” koja deluje u oblasti savremene izvođačke umetnosti. Jedna je od osnivačica platforme za savremenu umetnost i kulturu “Parktikabl”.

Dodatne informacije mogu se dobiti putem mejla hmm.novisad@gmail.com ili telefonom na brojeve i 065 297 3824 i 064 164 2156.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.