Brend Magazin

Program Korak po korak pomaže osnivanje socijalnih preduzeća

Program Korak po korak je program socijalnog bankarstva Erste Grupe. Pružaju prilagođene bankarske usluge početnicima u poslovanju, socijalnim preduzećima i organizacijama civilnog društva u daljem razvoju našeg društva.

Davanjem namenskih kredita pomažu klijentima da pokrenu i razviju malo preduzeće, povećaju zapošljivost i doprinesu većem razvoju lokalne zajednice. Svoje proizvode kombinuju sa finansijskom edukacijom i mentorstvom kako bi pomogli klijentima da donesu kvalitetne poslovne odluke.

Na edukativnoj platformi korakpokorak.rs na raspolaganju se nalazi 9 edukativnih modula. Svaki modul predstavlja jedan segment biznis plana. Cilj ovih modula je da vam pomogne da napišete biznis plan na pravi način.

Korisnicima kojima se odobri kredit bude dodeljen biznis mentor na osnovu njihovih potreba koji će ih tokom perioda od 12 meseci savetovati u razvoju poslovanja i pomoći im da postave i prate svoje ciljeve razvoja.

Program je namenjen Start up preduzećima, socijalnim preduzećima i organizacijama civilnog društva. Za početnike u poslovanju u ponudi su investicioni kredit u dinarima i eurima na 60 meseci i grejs periodom do 12 meseci, i kredit za trajna obrtna sredstva, takođe u dinarima i eurima, uz period otplate do 36 meseci i grejs periodom do 12 meseci.

Više informacija možete naći ovde.

Izvor: Erste banka

 

Exit mobile version