Home Budite kul - budite odgovorni Primeri dobre prakse društveno odgovornog poslovanja u kreativnoj industriji biće predstavljeni u Novom Sadu 24. septembra

Primeri dobre prakse društveno odgovornog poslovanja u kreativnoj industriji biće predstavljeni u Novom Sadu 24. septembra

0
Primeri dobre prakse društveno odgovornog poslovanja u kreativnoj industriji biće predstavljeni u Novom Sadu 24. septembra

U utorak, 24. septembra, sa početkom od 18 časova u novosadskom Radio cafe-u (Miletićeva 45) biće održan događaj „Primeri dobre prakse društveno odgovornog poslovanja u kreativnoj industriji“.

Glavni cilj događaja jeste razvoj i promocija preduzetničkog duha, međusobno upoznavanje i povezivanje kao i podsticanje društveno odgovornog poslovanja.

Cilj događaja je stvaranje održive zajednice, kao i boljih uslova za sve one koji tek treba da naprave prvi preduzetnički korak, kao i širenje mreže preduzetnika.

“Ovim događajem omogućujemo međusobno upoznavanje i povezivanje, kako bi unapredili sisteme, osmislili nove pristupe i održiva rešenja  za stvaranje društvenih vrednosti”, napominju organizatori.

Gosti:
Jovana Perković, koosnivačica Preduzetnice

Goran Prijić, suvlasnik kompanija Vivify Ideas i VivifyScrum

Isidora Tasić, HR menadžer PopArt Studio, član programskog tima Novosadski Kulturni Automat +

Moderator:
Aleksandar Pokrajac, Novosadski Edukativni Centar

Ulaz na događaj je slobodan. Broj učesnika je ograničen, tako da je obavezna prijava na prijava@nec.rs .

Događaj se realizuje u sklopu projekta “Promocija primera dobre prakse kreativnih društveno odgovornih preduzetnika” koji realizuje Novosadski edukativni centar. Projekat je podržan od Gradske uprave za privredu Grada Novog Sada.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.