Poziv studentima za besplatno učešće na jednodnevnom kulturno-obrazovnom događaju u Novom Sadu

0

Udruženje Remiks 17. decembra 2017. organizuje jednodnevni kulturno-obrazovni događaj u Novom Sadu čiji je cilj unapređenje međunacionalne tolerancije i negovanje kulturnih vrednosti srpskog naroda i nacionalnih manjina za studenate Filozofskog fakulteta koji studiraju srpski jezik i jezike nacionalnih manjina.

Učesnici će imati priliku da kroz edukativne i zabavne sadržaje upoznaju kulturu drugih naroda, da degustiraju nacionalna jela i nauče nacionalne plesove. U toku dana biće održana i radionica o diskriminaciji na nacionalnoj osnovi. Za kraj druženja biće organizovano neformalno druženje uz prigodan muzički program. Mesto održavanja ovog događaja je restoran „Stara pesma“ u Ulici Zmaj Jovinoj 21. Radni jezik biće srpski, a učešće je besplatno. Svi učesnici dobiće uverenje o učešću.

Zainteresovani studenti mogu poslati svoju prijavu do 13. decembra na mail udruzenjeremiks@gmail.com sa sledećim podacima: ime i prezime, smer na Filozofskom fakultetu, godište, kontakt telefon, a u nazivu  maila bi trebalo da stoji „Prijava za učešće na projektu Zajedno smo jači“. Broj učesnika je ograničen, a biće razmatrane sve prijave. Studenti koji budu odabrani za učešće biće obavešteni putem maila ili telefona dan nakon isteka roka za prijavu. Agendu događaja možete pogledati OVDE.

Projekat „Zajedno smo jači“ podržan je od strane Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine-nacionalne zajednice, a realizator projekta je Udruženje Remiks iz Novog Sada.

Foto: Pixabay.com

Prethodni postPreko 30 dizajnera izložilo svoje unikatne jelke u Beogradu i Novom Sadu
Sledeći postPredstavljene smernice za rad sa mladima u riziku od socijalnog isključivanja

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.