Poziv na besplatnu radionicu za mlade “Ekomental”

0

Pojedine razvojne faze i periode života mladih često prate osećaj nesigurnosti, zabrinutost i strepnja, uz nedostatak samopoštovanja i vere u sebe.

Sa željom da pomogne sebi i svojim vršnjacima, grupa studenata i studentkinja, uz stručnu podršku psihologa, kreirala je program psihološke prve pomoći pod nazivom “Ekomental”.

Program ima za cilj delovanje na krizna stanja skupom metoda i tehnika osmišljenih da utiču na prevenciju, razvoj i zaštitu mentalnog zdravlja.

Besplatna edukativna radionica namenjena je svim zainteresovanim osobama uzrasta od 18 do 21 godine. Realizovaće se u tri termina – 12. i 26. oktobra i 2. novembra, u prostorijama Omladinskog kluba Kancelarije za mlade Grada Novog Sada.

Učesnici i učesnice imaće mogućnost da razviju svoje komunikacijske veštine, veštine upućivanja emocionalne podrške i identifikacije psiholoških problema i stanja.

Zbog ograničenog broja mesta, svi zainteresovani potrebno je da se prijave putem OVOG linka.

Radionica “EKOMENTAL” realizuje se u okviru program “LOKOMOTIVA 2019” koji realizuju udruženja HMM Novi Sad , BalkanIDEA Novi Sad i CEKRO .

“LOKOMOTIVA 2019” se sprovodi uz podršku programa OPENS 2019 – Omladinska prestonica Evrope Novi Sad , koji se sufinansira sredstvima Grada Novog Sada, Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu AP Vojvodine i Ministarstva kulture i informisanja, kao i uz podršku Gradske uprave za sport i omladinu – Kancelarija za mlade Novi Sad , u okviru realizacije Lokalnog akcionog plana politike za mlade Grada Novog Sada u 2019. godini.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.