Poklon za Dan zaljubljenih ljubiteljima muzike

0

Holandska pop/jazz pevačica Caro Emerald nastupiće 27. februara u Hali sportova u Beogradu, a svi koji žele nekoga za Dan zaljubljenih da obraduju ulaznicama za njen koncert, moći će to da urade uz popust.
U periodu od 25. januara do 14. februara, ulaznice za koncert Caro Emerald prodavaće se po 15% nižim cenama: parter 2400 dinara, tribine 2900 i 3300 dinara, VIP 3800 dinara. Možete ih kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i DD Tickets kao i online na www.eventim.rswww.ddtickets.rs  i www.halasportova.rs.

Caro Emerald u Srbiji ima prijatelje, rodbinu, i o našoj zemlji dosta zna, ali ovog puta će nam prvi put pevati. U Beograd dolazi u okviru svoje aktuelne “Emerald Island” turneje. Ova nežna dama predivnog glasa spojila je u svojoj muzici ballroom jazz sa zaraznim mambo gruvom i postala je poznata po svojim izvanrednim živim nastupima. Caro Emerald sa sobom donosi leto, ples i bajke iz najlepšeg perioda Holivuda…
U martu ove godine izdala je EP „Emerald Island“ na kojem se nalazi šest numera inspirisanih exotic-om, muzičkim žanrom iz 50ih i 60ih godina, ispunjenim egzotičnim zvukovima i instrumentima. Ovo izdanje objavljeno je povodom „Emerald Island Tour“ , najveće turneje u dosadašnjoj karijeri Caro Emerald, a koja će ovu sjajnu pevačicu dovesti i u Beograd.

Caro Emerald doneće 27. februara u Halu sportova leto i jazzy gruv koji vas neće ostaviti ravnodušnim. Nemojte propustiti njen prvi nastup u Srbiji, i nemojte propustiti da sebe i one koje volite obradujete ulaznicama za ovaj predivan koncert i to po promotivnim cenama.

Organizator koncerta: Hala sportova

Foto: promo

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.