Mark Ronson singlom “Late Night Feelings” ft. Lykke Li najavio istoimeni album

0

Dobitnik Oscara, Grammy i Golden Globe nagrade, kompozitor i producent, Mark Ronson, objavio je da će njegov peti studijski album izaći 21.juna.

“Late Night Feelings” ujedno je naslov albuma i njegovog novog singla, snimljenog u saradnji sa skandinavskom pevačicom, Lykke Li.

Na albumu “Late Night Feelings” naći će se i veliki hit sa kraja prošle godine, “Nothing Breaks Like A Heart” ft. Miley Cyrus, koji još uvek drži dobru poziciju na mnogobrojnim muzičkim listama. Osim Miley i Lykke, Mark Ronson je na budućem albumu ugostio još neka zvučna imena kao što su Alicia Keys, Camila Cabello i King Princess, a tu su još i YEBBA, Angel Olson, The Last Artful, Dodgr, Diana Gordon i Ilsey.

Poput dosadašnjih singlova i album je emotivno kompleksan i ličan, a sam Ronson ga opisuje kao “kolekciju tužnih hitova”. Novi album dolazi nakon vanredno uspešne godine za Marka Ronsona u kojoj je ostvario het-trik, osvojivši Oskara, Zlatni globus i Grammy nagradu, za saradnju  sa Lady Gagom na kompoziciji “Shallow” iz filma “Star is Born”.

“Late Night Feelings” biće dostupan na čak 5 formata-disku,vinilu i kaseti, dok će se limitirani tiraž sa samo osam novih pesama, kao i mini disk, prodavati isključivo putem Ronsonovog oficijalnog sajta.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.