Konkurs “Prvi kadar” za one koji žele da posete filmske festivale

0

Vojvođanski građanski centar otvorio je konkurs za ovogodišnji program “Prvi kadar Sarajevo/Prizren” koji podrazumeva odlaske na filmske festivale u regionu, Sarajevo film festival u Sarajevo i Dokufest u Prizrenu.

Mogućnost za prijavu imaju svi oni koji su zainteresovani sa područja AP Vojvodine, a koji nikada pre nisu imali priliku da posete Sarajevo ili Prizren. Takođe, potrebno je da su zainteresovani za aktivizam u oblasti ljudskih prava, dokumentarne filmove i fotografiju.

Prednost imaju oni koji vole da pišu, fotografišu ili snimaju  obzirom na to da je jedan od zadataka učesnika programa svake godine da kreiraju sadržaj koji će po povratku u Novi Sad biti uobličen u izložbu iskustava sa putovanja i susreta sa ljudima iz ovih gradova. Ipak, i oni koji nisu sigurni u sebe na ovim poljima imaće priliku da o tome uče na radionicama koje će prethoditi odlascima na festivale.

Konkurs je otvoren do 14. juna 2019. godine a prijava se vrši popunjavanjem upitnika koji se nalazi na ovom linku : https://forms.gle/hK4c3hPHYhzcAPnY7

Na linku prijavnog formulara možete da pronađete i više informacija o programu i uslovima konkurisanja.

Program organizuje Vojvođanski građanski centar uz saradnju sa Inicijativom mladih za ljudska prava i podršku Terre Solidarie CCFD iz Francuske.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.