Konkurs “Prvi kadar” za one koji žele da posete filmske festivale

0

Vojvođanski građanski centar otvorio je konkurs za ovogodišnji program “Prvi kadar Sarajevo/Prizren” koji podrazumeva odlaske na filmske festivale u regionu, Sarajevo film festival u Sarajevo i Dokufest u Prizrenu.

Mogućnost za prijavu imaju svi oni koji su zainteresovani sa područja AP Vojvodine, a koji nikada pre nisu imali priliku da posete Sarajevo ili Prizren. Takođe, potrebno je da su zainteresovani za aktivizam u oblasti ljudskih prava, dokumentarne filmove i fotografiju.

Prednost imaju oni koji vole da pišu, fotografišu ili snimaju  obzirom na to da je jedan od zadataka učesnika programa svake godine da kreiraju sadržaj koji će po povratku u Novi Sad biti uobličen u izložbu iskustava sa putovanja i susreta sa ljudima iz ovih gradova. Ipak, i oni koji nisu sigurni u sebe na ovim poljima imaće priliku da o tome uče na radionicama koje će prethoditi odlascima na festivale.

Konkurs je otvoren do 14. juna 2019. godine a prijava se vrši popunjavanjem upitnika koji se nalazi na ovom linku : https://forms.gle/hK4c3hPHYhzcAPnY7

Na linku prijavnog formulara možete da pronađete i više informacija o programu i uslovima konkurisanja.

Program organizuje Vojvođanski građanski centar uz saradnju sa Inicijativom mladih za ljudska prava i podršku Terre Solidarie CCFD iz Francuske.

 

Prethodni postPrijave za Forum socijalnih inovacija 2019 još samo danas
Sledeći postPokrenut prvi fond za razvoj socijalne ekonomije u Srbiji

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.