ChibiCon – događaj posvećen japanskoj pop kulturi početkom februara u Beogradu

0

Pibližava još jedan „ChibiCon“, događaj posvećen japanskoj pop kulturi, a koji se održava uz podršku Domu omladine Beograda u organizaciji udruženja Sakurabana Beograd. „ChibiCon 2018“ – se održava u Domu omladine Beograda u periodu od 2-4. februara 2018. godine.

Tokom tri dana događaja posetioci će imati priliku da čuju brojna predavanja, učestvuju na tribinama, radionicama, ali i da vide goste iz regiona kao što su kosplejeri iz Bugarske koji će prikazati deo svog scenskog umeća, kao i umetnici iz Mađarske „Tamaishi design“.

Za one koji vole malo ozbiljniju priču o istoriji Japana, biće reči o ozloglašenom vojskovođi Odi Nobunagi, ali i predavanje o društvenim sukobima u Sengoku eri. Sa druge strane tu će biti takmičenja u nekim od najpopularnijih borilačkih video igara na konzolama PS4, kao i izložba radova domaćih umetnika, a tu će biti i prodajni sajam rukotvorina i druge robe inspirisane japanskom pop kulturom. Na samom kraju, tradicionalno se održava kosplej takmičenje gde će najbolji kostimi biti nagrađivani. Detaljan program se nalazi na sajtu udruženja: www.sakurabana.rs

Prethodni postKoliko kalorija muškarci i žene gube tokom seksa?
Sledeći postStar Wars: Secrets of the Empire je VR igra koja će imati miris i koju ćete moći da osetite dok je igrate

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.