Beauty kutak, cvet za svaku damu i pokloni 8. marta u bioskopu Arena Cineplex

0

Bioskop Arena Cineplex obeležava Dan žena uz sjajne filmove i brojna iznenađenja za dame! Pozivamo sve ljubiteljke bioskopa da provedu njihov dan u Areni Cineplex uz kutak napravljen samo za njih, cvet koji smo pripremili za svaku damu i poklone za najsrećnije!

U nedelju, 8. marta, u periodu od 19h do 22h, u kutku za ulepšavanje u holu bioskopa, stručnjaci za frizure i šminkanje iz studija Loft Parrucchieri by Petar Kostić pobrinuće se da ulepšaju svaku damu koja to bude želela,  a cvećara Viridis Flowers će svaku posetiteljku bioskopa obradovati prelepim cvetom! Pred projekciju filma “Otac” od 20:15h najsrećnije očekuju poklon vaučeri za venčanja od foto studija Pixels.

Samo neki od filmova u kojima ćemo uživati tokom celog dana 8. marta su najnoviji naslovi “21 most”, Klint Istvudov “Ričard Džuel”, domaći film “Otac”, animirani film “Napred”, “Nevidljivi čovek”, kao i komedije “Sluga”, “K’o šef”, “Realna priča”, filmovi koji zatvaraju FEST “Jojo Rabbit” i “Istinita priča o Kelijevoj bandi” i mnogi drugi.

Prethodni postJeleni Janković po drugi put dodeljena “Sonijeva” nagrada na za najbolju fotografiju u Srbiji
Sledeći postNovi Sad jača književnu scenu: Otvoren novi javni konkurs

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.