13. Mamin bazar ove subote na SPENSU

0

Manifestacija 13. Mamin bazar koji organizuje udruženje „Mame Novosađanke“,održaće se u subotu 18. 05. 2018. godine, od 10 do 16 časova, na Spensu, u holu na spratu kod bivše Gradske kafane. Ulaz je besplatan.

Mamin bazar predstavlja mesto na kome članice udruženja prodaju svoju i dečiju polovnu odeću, obuću, igračke, bebi opremu, a na kojem posetioci mogu tu istu robu da kupe po vrlo povoljnim cenama. Na „Bazaru“ će se naći oko 100 mama izlagača kvalitetne polovne robe, koje su prethodno prijavile svoje učešće, a kao posetioci su dobrodošli svi koji žele da opreme porodicu za proleće i predstojeće leto. Uz to, biće i dvadesetak mama koje će predstaviti svoje biznise, pa će i njihovi proizvodi i usluge moći da se kupe na licu mesta.

Organizatori su pripremili i celodnevni muzičko-scenski program. Na bini će se smenjivati mali glumci, folkloraši i džez balerine, fitnes instruktori za decu i odrasle, dečiji hor. Svaka manifestacija ovog udruženja ima humantarni karakter, a ovaj put imaju dve akcije. Na štandu Udruženja stajaće kutija za skupljanje novčane pomoći za devojčicu Galinu Grnja, koja boluje od mikrocefalije, epilepsije i nekoliko drugih bolesti, a za terapije joj je neohodno dosta novca. Stoga pozivamo sve ljude koji su voljni da pomognu, da posete štand na „Maminom bazaru“, doniraju novac u humanitarnu kutiju i podrže malu Galinu u njenoj borbi.

Druga humanitarna akcija je prikupljanje igračaka, pidžama, donjeg veša i papuča za decu i žene, kao i odeće za decu od 3-4 godine, za korisnike Sigurne ženske kuće, a ove stvari moći će se donirati na posebnom štandu, obeleženom nazivom ove organizacije. U ekološkom kutku Maminog bazara Pokret gorana Novog Sada održaće ekološku radionicu za decu od 6 do 12 godina, koja će trajati sve vreme manifestacije.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.